Úvod » Špeciálna diéta » Hraška na zahusťovanie 250g
HRAŠKA na zahusťovanie – jemná chuť bez chili a cesnaku. Hraška umožňuje zdravé zahusťovanie polievok, omáčok, štiav a gulášov. Nie je potrebné pripravovať zápražku, stačí Hrašku zmiešať s vodou a 20 minút povariť.
Pokrmy pripravené z Hrašky majú lahodnú chuť, krémovú hladkosť a vysokú výživovú hodnotu. Svojou chuťou uspokoja i náročných stravníkov.
Jedlá z Hrašky sú výnimočné i svojou vyššou stráviteľnosťou. Hraška sa pripravuje z mletého hrachu, ktorý je zbavený šúp. Táto skutočnosť výrazne uľahčuje trávenie.
Hraška je skvelým spojivom v cestách a fašírkach, preto umožňuje vynechanie vajec. Slúži k príprave základu nátierok, dressingov, majonéz a bešamelových omáčok na zapekanie zeleniny.
Zloženie: hrach, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), prír. fermentovaná sójová omáčka (sója, pšenica bez lepku, soľ, maltodextrin), soľ (40%K), zmes korenia
Použitie: Na zahusťovanie polievok bez použitia zápražky. Pridajte 30g hrašky do 1,5l polievky a varte 20minút. Dá sa použiť na zahustenie omáčok, štiav, nátierok, ako náhrada vajec v cestách, fašírkach atď..